Čiste ručice za zdravlje dječice

    Čiste ručice za zdravlje dječice (2).jpg

    Čiste ručice za zdravlje dječice (3).jpg

    Čiste ručice za zdravlje dječice (8).jpg

    Čiste ručice za zdravlje dječice (5).jpg

Male pozitivno usmjerene aktivnosti najbolji su način da svatko od nas doprinese očuvanju okoliša i prirode, pogotovo kad o tim istim aktivnostima i promjenama učimo one najmlađe. Studenac d.o.o. u suradnji s hrvatskom ekološkom Udrugom Lijepa Naša tako je raspisao natječaj za osnovne škole diljem Hrvatske. Pod krovnim nazivom „Zadatak sitan za zdravlje i prirodu bitan“, učenike svih hrvatskih osnovnih škola uistinu je čekao „sitan“ zadatak za ono veliko i bitno što je slijedilo po završetku – donacija godišnje zalihe tekućeg sapuna, od čak 60 tisuća litara za osnovne škole diljem Hrvatske.

Godišnja zaliha, bit će dodijeljena u ukupno 63 odgojno-obrazovnih ustanova, a pobjeda je pripala Osnovnoj školi Dore Pejačević iz Našica, točnije 4.c razredu kojeg je ovaj tjedan posjetio Studenac tim zajedno sa svojom eko ekipom, maskotama Ekoznalcima.

Mi smo Krešu, Ornelu, Helgu i Robija odveli pRED pobjednički razred i sjajno se zabavili, a medijskim priopćenjem obuhvatili smo najveće nacionalne medije kao i nekolicinu lokalnih slavonskih što je ovaj projekt učinilo još uspješnijim!

Aktualno

BAŠ NAŠ TASTY AFFAIR
Digital PR Eventi

Baš Naš donio gastro trendove.

Pročitaj više
Fashion.hr slavi 17.
PR Eventi

U prekrasnom cvjetnom ambijentu Rougemarin parka proslavio se rođendan!

Pročitaj više
ByRokko je osvojio Instagram
Digital PR

Europski brand ByRokko sada je dostupan na hrvatskom tržištu

Pročitaj više
Vidi više