BAŠ NAŠ Advent

RED odličnih koncerata, RED fine klope, RED kuhanog vina, to je naša receptura za savršene blagdane! A tako je i bilo na najveselijem BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima. Plato Gradec pretvorili smo u čarobnu adventsku priču i omogućili nezaboravne trenutke. Najveća ovogodišnja atrakcija, 5 rooftopova s kojih se pružao najljepši pogled na katedralu, privukli su tisuće posjetitelja.

U 35 dana, najbolju zabavu u gradu omogućila su 22 koncerta među kojima su bili Dino Dvornik Tribute band, Zabranjeno pušenje, Gustafi, TBF, Vatra, Neno Belan, Marko Tolja, Letu Štuke, Vesna Pisarović i mnogi drugi. Za izvanREDnu gastro ponudu udružili smo snage s 19 različitih ugostitelja koji su zadovoljili i najzahtjevnija nepca. Ove godine po prvi put klizali smo na pravom ledu i oduševili male i velike.

Naš event tim sREDio je plato Gradec, PR je u medijima dijelio čarobnu blagdansku priču, a DIGITAL se pobrinuo za društvene mreže – i tako smo svaku sitnicu doveli u RED. Medijska kampanja rezultirala je s više od 250 objava, a naše društvene mreže pokazuju da smo dosegli 3 400 000 korisnika na Facebooku i više od 500 000 korisnika na Instagramu. Na najpoznatijem mjestu za fotografiranje i na kojem nastaje Najljepša adventska fotografiju zabilježen su brojne uspomene i fotografije koje su oborile rekorde objava na društvenim mrežama. A da smo se odlično zabavili pokazuju i profili ljubitelja društvenih mreža, koji su svoje najljepše trenutke podijelili s prijateljima.